Asociația Nevoia de Educație / Despre Noi

CINE SUNTEM

Suntem un ONG înființat în 2016 care își propune să schimbe România în bine prin proiecte educaționale și culturale.

Suntem un grup de tineri. Tineri români care nu mai vor sau, mai bine zis, nu mai pot să stea pasivi pe lângă tot ce poate fi mai bun în România.

Şi noi credem că drumul spre mai bine într-o ţară începe cu educaţia. Vrem să punem pe picioare o serie de proiecte ancorate în prezentul atât de digitalizat şi care vor face toată diferenţa în viitorul ţării nu foarte îndepărtat.

MISIUNE

Toate eforturile asociației sunt pentru identificarea, mobilizarea și valorificarea resurselor necesare susținerii sistemului și activităților educative din diverse domenii, facilitarea accesului la educație tuturor celor interesați, organizarea periodică de evenimente educative din toate materiile și cursuri de pregătire pentru examene.

ACTIVITĂȚI

Dezvoltarea și coordonarea de proiecte de educare și formare, cât și organizarea de evenimente și cursuri de pregătire pentru examene. 

Echiparea cât mai multor școli și licee din România cu echipamente IT pentru a facilita studiul digital.

Sprijinirea instituțiilor statului în vederea creșterii nivelului de educație.

Vezi proiectele >

 

Asociația Nevoia de Educație este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale – Decizia ANAF nr. 182516409 din 01.08.2019.