fbpx
logo_white Toate Drepturile Rezervate
Asociația Nevoia de Educație
© 2017- 2018
IMPLICĂ-Te!

Proiecte

„Bacopedia”, „BAC TV” şi „Pauza de teatru. Spectacol din cărţi.” sunt proiecte care vor deschide mintea elevilor din România într-un mod atractiv pentru ei, utilizând principalele lor surse de informare, orele de curs, telefonul şi calculatorul. Tinerii noştri din şcoli vor învăţa jucându-se, socializând și fiind recompensați, urmând ca la final să primească repere şi recomandări pentru viitorul lor.

Descoperă proiectele pe care dorim să le desfăşurăm!

 

BACOPEDIA

Este cel mai important proiect al nostru şi primul pe care dorim să îl lansăm.

Ce este?

Bacopedia este o aplicaţie mobilă şi desktop ce poate îndruma generaţiile viitoare prin joc interactiv bazat pe informaţiile acumulate în timpul şcolii, respectiv algoritme pliate pe materiile preferate de fiecare utilizator în parte.

Ce oferă?

Aceste algoritme vor genera recomandări relevante în alegerea formei de învăţământ superior potrivite şi a viitorilor posibili angajatori.

Ce ne dorim?

Să dezvoltăm instrumente de învățare adaptate prezentului. Să aducem materia mai aproape de stilul de viață și de nevoile elevilor. Ne dorim un sistem de educație mai prietenos și mai performant.

Află mai multe >

 

BAC TV

De când ori nu ai zis sau nu ai auzit „De ce nu vedem mai des valorile României la TV? De ce nu vedem tineri talentaţi şi ambiţioşi?”. Ei bine, BAC TV va scoate în faţa tot ce se întâmplă bun şi frumos în şcolile noastre şi va oferi elevilor o voce mai puternică.

Va fi o televiziune online care va conţine ştiri din licee, situaţia examenelor şi a clasamentului din aplicaţia Bacopedia, meditaţii, emisiuni culturale şi educaţionale, poveşti documentar cu elevi deosebiţi în diversele situaţii în care se găsesc ei, prezentări ale universităţilor, prezentări ale angajatorilor.

Află mai multe >

 

PAUZA DE TEATRU. SPECTACOL DIN CĂRŢI.

Piesele de teatru organizate în cadrul acestui proiect sunt menite să aducă în faţa elevilor atât operele pe care le au de pregătit pentru examenul de Bacalaureat, cât şi să îi informeze înainte şi după piese cu privire la suportul online al proiectului, şi anume: aplicaţia concurs Bacopedia şi televiziunea online BAC TV.

Află mai multe >

Informații Generale

Toate Drepturile Rezervate Asociația Nevoia de Educație © 2017- 2018, dezvoltat de MGMSoft.ro

Pin It on Pinterest

Share This